All Work More Play

În zilele noastre, afacerile devin din ce în ce mai eficiente prin colectarea datelor, automatizare și tot felul de incitante inovații. Concurența este așa fioros de care avem nevoie constant a veni cu noi, perturbatoare modele de afaceri, practici de afaceri inovatoare interesante, proaspete perspective şi un bine rotunjit și mentalitate echilibrată.

SERVICII

Filosofia noastră este că creativitatea, în multele sale forme, se află în nucleul oricărei afaceri grozave. O astfel de companie este condusă de un mare minte. Ne străduim să creăm mediul în care minți mari sunt făcute. Pentru asta avem nevoie de creativitate, avem nevoie de joacă. Pentru a rezuma totul sus, o minte liberă și concentrată este capabil să schimbe lumea.
HOT DESK

Spatiu comun de lucru pentru cei care sunt pe drumuri sau tatoneaza Constanta.

INCHIRIERE BIROURI

2500mp de birouri clasa A

EVENIMENTE

Evenimente de formare profesionala, educatie continua, trenduri si industry focus, precum si evenimente tailor-made pt toate nevoile businessului constantean

VIRTUAL OFFICEE

Sediu social, receptie si corespondenta, depozitare documente si acces la hot desk si sali de sedinte.

COFERINTE SI EVENIMENTE

Organizam si oferim acces clientilor nostri din cladire la seminare, conferinte si ateliere de toate felurile. Sustinem orice initiativa educationala, proiecte publice sau private.

Sala de conferinta

Sala mare, max 80 pers, proiector profesional si ecran, tabla interactiva, sistem PA, microfoane, lavaliere, sistem prezentare, sistem video conferinta, 2 sisteme TV cu picior.

Sala de conferinta

Board room, max 12 pers, expresso, frigider, tv, sistem video conferinta

Sala de conferinta

2x sala sedinta, 10 pers, tv si sistem video conferinta

HOTEL

Situat la etajele 6 si 7 ale cladirii Millennium, cu o priveliste extraordinara spre mare sau oras, va oferim camere in cel mai nou si mai complet hotel de business din Constanta.
from €85

35m2 1-2 person

O încăpere spațioasă de 35 de metri pătrați, oferind o experiență deosebită. Cu o saltea King Size pentru un somn regesc, această cameră cu design modern se deschide că

from €78

24m2 1-2 person

Un spațiu generos de 22 de metri pătrați dedicat confortului și modernității, cu o priveliște minunată la mare. Aici veți găsi două paturi de dimensiuni generoase pentru

from €78

24m2 1-2 person

Camere cu King size bed (200x200), cu priveliste la mare, walk in shower sau cada.

from €90

32m2 1-3 person

O cameră modernă de 30 mp cu vedere la oraș. Te așteaptă o relaxare totală pe canapeaua extensibilă sau în fața Smart TV-ului. Experimentează confortul suprem al saltelei

Bucatarie contemporana constanteana

Oferim servicii de suport pentru dezvoltarea a businessului tau si un spatiu flexibil om care sa realizezi potentialul ideilor tale.